Dommere i klubben

Da vi i BSF har mange kampe, hvor der ikke er påsat dommer, vil vi meget gerne hjælpe de hold, der ikke selv lige kan finde en dommer i kredsen omkring holdet. Det gør vi ved at opfordre til at tage dommer kort og herefter stille sig til rådighed for klubbens hold. Evt. honorar aftales indbyrdes mellem hold og dommer.

Indtil videre har vi disse uddannede dommere i klubben, der kan kontaktes:

- Simon Knudstrup 41421875

- Claus Avanzini 26248240

- Per Sørensen 21267426

- René Andersen 26759633

Her kan du finde en oversigt over, hvilken part, der påsætter dommere til rækker med relevans for klubber hos DBU Sjælland.

Andre mener måske at have evnerne til at dømme 8-mands fodbold UDEN at have dommer uddannelse. Så er det bare at tage kontakt via (formand@bsfodbold.dk).

Følg BSF på Facebook

Instagram #bsfodbold