Web-redaktionen

image

I BSF har vi valgt, at have en web-redaktion til at styre klubbens officielle hjemmeside og forskellige sider på de sociale medier.

Du kan indsende oplæg til artikler, fotos eller måske bare en idé på mailadressen: hjemmeside@bsfodbold.dk

Derudover er der tilknyttet en række frivillige kræfter i form af fotografer, videofolk, skribenter m.m., som alle bidrager positivt med indhold til klubbens daglige kommunikationsflader.

Web-redaktionen har ansvaret for indhold og drift af klubbens officielle hjemmeside, samt forskellige sider på de sociale medier.