Årets første hjemmestævne

Skrevet af: Kasper Moesgaard Christiansen / Daniel Egeberg
07. februar 2024

Lørdag d.3 februar var det blevet tid til endnu et stævne, denne gang på hjemmebane i Ballerup Super Arena.

BSF’ første kamp var imod Aalborg.
Kampen startede stile og roligt med to defensive mandskaber, der lige skulle have deres spil til at køre. Det kunne ses ved, at der ikke var så mange chancer til at starte med, men trods det formåede Aalborg at bringe sig foran efter 4 minutters spil.

BSF prøvede at producere chancer men det lykkedes ikke at få bolden over mållinjen, i første halvleg.

I anden halvleg var det som om Aalborg havde fundet et ekstra gear og de lagde et massivt pres på BSF, som ikke kunne gøre meget andet end at ligge i forsvaret og parere. Vores mandskab stod godt i forsvaret og holdt Aalborg nede på enkelt scoring i anden halvleg.

Inden Aalborgs andet mål fik BSF et friskud, som vores anfører Daniel skød direkte mod mål, skuddet blev reddet, men vores egen Tristan fangede reboundet, og med et fremragende sving skud placerede han bolden lige i hjørnet, flot mål.

Kampen endte 2-1 til Aalborg

Dagens anden kamp var imod Aarhus.

Gæsterne kom flyvende fra start og vi formåede ikke at finde noget modsvar til deres høje pres. Det meste af første halvleg foregik desværre på vores halvdel af banen og vores forsvar kæmpede en brav kamp. Efter første halvleg stod det 3-0 til Aarhus.

BSF kom bedre ud til anden halvleg og lykkedes med at holde Aarhus nede på en enkelt scoring, trods højt pres. Kampen sluttede 4-0 til Aarhus.

Vores næste stævne er d. 16/3 i Aarhus. Følg med på Powerchair Football Danmarks Facebook side Powerchair Football Danmark og se hvordan det går holdet.

Og som altid kan i se kampene som bliver livestreamet af Spot på Sport via deres Facebook side Spot på Sport eller via deres YouTube kanal www.SPSTV.dk