Smalt nederlag i chancefattig kamp

02. maj 2024

Det blev ikke noget chanceorgie i sæsonens første kamp i Gryden. Både BSF og Sundby var gode til at lukke ned for hinanden. Et frispark blev derfor afgørende, da BSF tabte 0-1.

I efterårssæsonen lykkedes det ikke Sundby at vinde en eneste turneringskamp. Det gjorde de dog allerede i første forsøg i 2024, og BSF mødte også et mere habilt hold end i efteråret. De kom bedst fra start, også selv om de ikke formåede at få skarpheden på plads til at blive farlige.

Efter et kvarter begår Sarah Riboe et frispark få meter uden for feltet. Det sparker gæsternes Emilie Langhorn forbi muren og akkurat uden for Lærke Rasmussen rækkevidde til en Sundby-føring.

Gæsterne stod højt på banen og gjorde det svært for BSF at spille sig forbi og komme til afslutninger. Første farlige aktion faldt derfor først efter en halv time, hvor et indlæg endte i favnen på keeperen i stedet for pandebrasken på Katja Larsen.

Lidt bedre blev det cirka ti minutter senere, da hun modtog bolden og afsluttede lige uden for feltet, hvor bolden dog gik over målet.

I den anden ende spillede Sundby sig til enkelte chancer, men de dødede de i takt med at halvlegen skred frem.

Sundbys overliggerskud største chance efter pausen

Det blev ikke til de store chancer i 2. halvlegs indledning. Begge hold savnede skarphed, der kunne udfordre modstanderens keeper.

Den første og eneste store mulighed efter pausen tilfaldt Sundby efter 20 minutter, der i forlængelse af en omstilling sparkede bolden på overliggeren.

Derudover blev de kun til enkelte afslutninger for begge hold, og en udligning lå derfor heller ikke i kortene. På samme måde var skuddet på overliggeren også Sundbys eneste reelle mulighed for at udbygge føringen.

Frisparksmålet blev derfor kampafgørende, og BSF indkasserede et smalt 0-1-nederlag.

I rundens øvrige kampe endte det ligeledes med hjemmebanenederlag. Vildbjerg tabte 1-2 til ASA, mens Solrød tabte 3-4 til Varde. Vildbjerg og Solrød lægger fortsat begge lige over BSF i tabellen. Solrød har 4 på fjerdepladsen, Vildbjerg 3 på femtepladsen og BSF 1 på sjette- og sidstepladsen. Slutspillet toppes fortsat af Varde og Sundby.

Næste kamp for BSF er det spændende bundbrag mod Vildbjerg. Kampen spilles hjemme i Gryden lørdag 4. maj, kl. 13.